BASES DEL CONCURS

TEMA : Muntanya, Natura i viatges en general (foto realitzada durant el 2012).
PARTICIPANTS : Tots els aficionats a la fotografia i a la muntanya i a viatjar que ho desitgin.
OBRES : Cada participant podrà presentar un màxim de dues fotografies. Només s'admetrà el format digital, tots els arxius seran en format JPEG. S'admetrà qualsevol tècnica fotogràfica excepte el retroc.
MIDES : La fotografia s'enviarà en el seu tamany original.
IDENTIFICACIÓ : En el nom de l'arxiu hi constarà el pseudònim de l'autor i el títol de la fotografia, i en un arxiu word adjunt, hi constarà : Títol de la fotografia, pseudònim i nom de l'autor, lloc on s'ha realitzat la fotografia, adreça, telèfon i correu electrònic de l'autor. Exemple : Picasoques Puigmal.jpeg
TRAMESA : Les fotografies s'enviaran únicament a l'adreça electrònica boscam.foto@gmail.com. S'enviarà confirmació de rebut.
TERMINI DE PRESENTACIÓ : Fins al 12 de Febrer de 2013 a les 12 de la nit.
JURAT : Estarà format per 3 persones, Víctor Castelo, fotògraf professional, amb el blog http://victorcastelogabriel.blogspot.com, Oriol Camps, de Canson Infinity (fabricant de papers fotogràfics Digital Fine Art & Photo). i un membre del blog http://boscam.blogspot.com.
VEREDICTE : El veredicte serà inapel·lable i es farà públic el dia 19 de Febrer de 2013 al blog : http://boscam.blogspot.com i al facebook : http://www.facebook.Muntanyadellibres.com.
LLIURAMENT DE PREMIS : L'entrega de premis es realitzarà el dia 22 de Febrer a les 20:00h. a la Llibreria Muntanya de Llibres de Vic.
PREMIS : Hi haurà premis per a les 3 millors fotografies, detallats a l'apartat de premis d'aquest blog. Cap concursant pot obtenir més d'un premi. Cap premi serà declarat desert.
EXPOSICIÓ : Les obres premiades, les obres finalistes i una mostra representativa de les obres presentades al concurs, seran exposades virtualment al blog : http://boscam.blogspot.com, i les tres guanyadores, restaran exposades a la Llibreria Muntanya de Llibres a partir del dia de l'entrega de premis.
A més a més, aquestes fotografies, seran exposades del dia 1 de Març de 2013 fins el 19 d'Abril de 2013 al MUR de l'Espai VicJove de Vic.
El dia 1 de Març de 2013, a les 19:00h, es portarà a terme un petit acte d'inauguració de l'exposició, obert a tothom.

NOTES:
* El veredicte i el llistat de les obres seleccionades, es podrà consultar al blog : http://boscam.blogspot.com.
* Pel sol fet de participar, els autors reconeixen ésser posseïdors del copyright de les seves fotografies i, en conseqüència, tenir-ne els drets d'autor i els drets d'imatge. Així mateix, l'organització s'eximeix de qualsevol conflicte de publicació d'obres.
* De totes les fotografies premiades i seleccionades, s'en farà una còpia de 20x30 cm per emmarcar sobre suport de cartró ploma i exposar-les a l'exposició del VicJove, i en acabar l'exposició, podran ser reclamades a l'organització. Les tres fotografies premiades, seran exposades fins al final de l'exposició (19 d'Abril de 2013) a la  Llibreria Muntanya de Llibres de Vic.
* Els drets de les fotografies premiades i no premiades, quedaran en propietat del seu autor, que donarà el dret de publicar-les al blog : http://boscam.blogspot.com, a l'exposició posterior al VicJove i exposar-les a la Llibreria Muntanya de Llibres en cas que siguin les guanyadores.
* Al cap d'un any, s'eliminaran els arxius presentats, llevat dels arxius de les fotografies premiades, que restaran al blog : http://boscam.blogspot.com, sempre citant-ne el nom de l'autor.
* Tota comunicació en relació al concurs serà per correu electrònic, excepte la comunicació directa amb els autors de les obres premiades.
* Qualsevol cas no previst en aquestes bases, serà resolt per l'organització.
* La participació en aquest concurs implica la total acceptació d'aquestes bases.
* Per a més informació, escriure al correu electrònic : boscam.foto@gmail.com.

Amb el suport i la col·laboració de :


ens han visitat :